< Terug naar overzicht

De Winning (Punt A)

Eetkafee en Hoevewinkel De Winning
De korte voedingsketen van De Winning, van zaadje tot op je bord

De Winning is een sociaal-inclusieve onderneming waar de talenten en de ontwikkeling van de medewerkers op de eerste plaats komen. Onder het merk KarWij brengen we al onze producten en diensten die met voeding te maken hebben tot bij de consument via onze hoevewinkel en horeca.

KarWij produceert voeding op een duurzame, integere en gezonde manier. Op de kaart in de bistro’s vind je smaakvolle producten volgens het principe van de korte keten. De groentjes komen uit onze eigen biotuin, het vlees komt van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn bij voorkeur lokale boeren. In de bistro’s kan je genieten van lekkere gerechten én van de wetenschap dat je met elke hap bijdraagt aan meer kansen voor meer mensen.

Openingsuren
Maandag tot en met vrijdag
van 9 tot 17u
Tijdens de maand augustus
op donderdag open tot 20u.


Meer weten?
www.dewinning.be
www.karwij.org

Contactgegevens
Sint-Ferdinandstraat 1, Lummen

Aanbod

Eetkafee De Winning: huisbereide gerechten in een rustige en landelijke omgeving. De suggesties worden wekelijks vernieuwd. Enkel iets drinken, dat kan natuurlijk ook.

Hoevewinkel KarWij (vlak naast het Eetkafee) met o.a. lekkere KarWij-confituur, zelfgemaakte advocaat, eigenbereide gerechten zoals spaghettisaus, stoofvlees, videe, lasagne, verse soep, knapperige koekjes, wafels, hartig gebak, ambachtelijk KarWij-schepijs gemaakt met melk van onze eigen koeien, onze eigen samengestelde KarWij thee infusies en uiteraard ons eigen PK Bier.

Andere horeca zaken buiten Lummen: Bistro Bovy in Heusden-Zolder, Bistro De Borre in Bierbeek en bakkerij en koffiehuis ComPani in Houthalen-Helchteren

< Terug naar overzicht