Fotowedstrijd Molemse berg

Groen Lummen organiseert een fotowedstrijd met als thema “De Molemse berg in beeld”.  We nodigen je uit om een sfeerbeeld (licht, water, dieren, bomen, bloemen, constructies …) van deze bijzondere Lummense  plek vast te leggen op de gevoelige digitale plaat.

Neem dus je camera of smartphone mee op wandeling en stuur een foto naar fotowedstrijd@groenlummen.be . De inzender van de beste foto ontvangt een cadeaubon van de Lummense handelaars ter waarde van 25€.  De wedstrijd loopt tot 31 augustus. Het volledige reglement vind je onderaan deze pagina.

De Molemse berg, gelegen tegen de verkeerswisselaar, bestaat enerzijds uit een stuk golfterrein. Anderzijds is er nog een groot stuk bos waarin  zich waardevolle natuur ontwikkelt. Waarin zich ook al dan niet vervallen weekendverblijven en vijvers bevinden.  Een paradijs voor een fotograaf en een uitdaging om de beste foto te nemen van de mooie of lelijke elementen in het gebied.

Golfforum heeft plannen om de golfterreinen in Molem uit te breiden ten koste van de bossen aan de noordzijde van het huidige golfterrein.  Groen Lummen is tegen deze uitbreiding omdat de natuur hier een grote verliezer is.  Het bosgebied wordt vervangen door gazon dat met massa's water besproeid  moet worden. Waarop met bestrijdingsmiddelen "onkruid" weggehouden wordt en waar natuur geen kans meer krijgt. 


Het reglement

  1. De wedstrijd staat open voor iedereen met uitzondering van de juryleden.
  2. Maximum 5 foto’s per deelnemer. De foto’s zijn gemaakt in het gebied van “De Molemse Berg”
  3. De beelden, worden in jpg formaat bezorgd via mail naar fotowedstrijd@groenlummen.be met vermelding van je naam en adres (maximum 1 foto per mail). Na het doorsturen, krijg je een bevestigingsmail.
  4. De wedstrijd loopt tot eind augustus, de uiterste datum van inzending is 31/8/2020 om 24u.
  5. In september wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnende foto wordt gepubliceerd in ons huis-aan-huisblad, op onze facebook-pagina en op onze website.
  6. Alle deelnemende foto's kunnen op onze website, facebook-pagina en in ons huis-aan-huisblad gepubliceerd worden.
  7. Foto’s worden steeds gebruikt met naamvermelding van de fotograaf, andere persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven.
  8. De beslissing van de jury is onherroepelijk en hierover wordt geen communicatie gevoerd.

Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je je akkoord met dit reglement.

Meer inlichtingen: tel: 0473 71 36 67 Frank Bertrands

 

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.